Ook voor bandenwissel naar Carteam Niecar

In Nederland heeft u niet vaak met sneeuw en ijs te maken. Toch zijn winterbanden dan de betere keuze. U heeft ze al nodig bij temperaturen onder 7 graden Celsius. Winterbanden bieden meer grip, en dat niet alleen bij “barre winter” omstandigheden, maar ook al bij een lage temperatuur.

Meer grip met winterbanden in de winter
Het rubber van winterbanden is flexibeler bij lage temperaturen. Door de flexibiliteit vervormen de profielblokken makkelijker bij kou en biedt de soepele band meer grip in de winter. Winterbanden hebben een speciaal breed profiel om regen, sneeuw, hagel en modder weg te werken. U heeft met winterbanden in de winter een kortere remweg en minder kans op ongelukken.

Rijd niet op zomerbanden in de winter
Zomerbanden zijn niet geschikt in de winter. Of ze nu een diep profiel hebben of niet. Het rubber is geschikt gemaakt voor temperaturen vanaf 7 graden Celsius. Rijdt u wel met zomerbanden in de winter dan verhardt het rubber en verliest u grip. Uw zomerbanden slijten hierdoor ook sneller. Wissel daarom op tijd de banden van uw auto.

Wisselen van een complete set is goedkoper
Wisselt u wel vaker uw banden? Wellicht is een complete set wielen (banden + velgen) voor u dan goedkoper.
Complete sets wisselen is namelijk een stuk sneller geregeld en de prijs hiervoor ligt dan ook lager. Vraag ons om advies voor uw gebruikssituatie. Wij vertellen u graag wat de meest voordelige mogelijkheid is.

Uw bandenhotel: Carteam Niecar

5* Bandenhotel: sla uw autobanden op in onze werkplaats
Geen idee waar u uw banden moet laten? Het bandenhotel van Carteam Niecar slaat uw autobanden veilig op in de eigen werkplaats. Zo blijven uw banden goed en kunt u ze op elk gewenst moment weer ophalen. Het is makkelijk en u hoeft zelf niets in uw eigen huis of garage op te slaan.

Daarnaast zijn er meer goede redenen om de autobanden bij Carteam Niecar te stallen. U kunt bijvoorbeeld makkelijk even uw zomerbanden door ons professioneel laten omwisselen voor winterbanden (winterwissel). De zomerbanden kunnen dan meteen in de opslag. Of juist andersom.
Het kan ook een handige oplossing zijn wanneer u vaker in verschillende auto’s rijdt, op vakantie gaat (extra band ophalen), of andere banden nodig heeft voor uw sportieve auto. Wat de reden ook mag zijn, uw banden staan altijd netjes en veilig in ons bandenhotel.

Veilig op weg met de juiste autobanden

Kosten: Montage + balanceren autobanden per band/wiel:

Montage + balanceren autobanden Kosten per band/wiel
Stalen velgen € 15,25
Lichtmetalen velgen € 17,75
Lichtmetalen velgen vanaf 18″ en RUNFLAT € 25,00

Kosten bandenwissel + opslag met verzekering per set/seizoen:

Bandenwissel + opslag met verzekering Kosten per set/seizoen
Wissel complete wielen + Opslag bandenset € 50,00
Montage + Balanceren stalen velgen + Opslag bandenset € 89,00
Montage + Balanceren lichtmetalen velgen + Opslag bandenset € 99,00
Montage + Balanceren lichtmetalen velgen vanaf 18 inch en RUNFLAT + Opslag bandenset € 128,00

Banden wisselen of opslaan? Bel
0172-240805

Stel uw vraag online